Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 800 g Tomaten, halbiert
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), geviertelt
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 100 g Bulgur
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 898 kJ / 215 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 5.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Tomaten-Bulgur-Suppe mit Blumenkohl
45min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1hod.
Gigantes (Weiße Riesenbohnen im Tomatensud)
45min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 λεπτ.
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40 λεπτ.
Dänische Erbsensuppe
1hod.
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45min
Cremige rote Linsensuppe
45min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45min
Linsen-Tomaten-Suppe
30 λεπτ.