Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 800 g Tomaten, halbiert
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), geviertelt
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 100 g Bulgur
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 898 kJ / 215 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 5.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsen-Tomaten-Suppe
30min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1 Std. 10 Min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35 Min
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Dänische Erbsensuppe
1 Std.
Rote-Linsen-Suppe
40min
Tomaten-Bulgur-Suppe mit Blumenkohl
45min
Rote Linsensuppe
40min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35 Min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1 Std.
Cremige rote Linsensuppe
45min
Tomaten-Nudel-Suppe
35 Min