Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g Blumenkohl, in Röschen (3 cm)
- 20 g Olivenöl
- 2 Zwiebeln (120-150 g), halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
-
1
rote Chilischote, frisch, halbiert, nach Wunsch entkernt
veya ¼ TL Chili, gemahlen - 2 TL Kreuzkümmelsamen
- 3 TL Curry
- 600 g Süßkartoffeln, in Würfeln (3 cm)
- 60 g Tomatenmark
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Blattspinat, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1212 kJ / 289 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kichererbsen-Curry mit Brokkolireis
10 Std.
Kokos-Linsen-Pasta mit Mango
35min
Quinoa-Süßkartoffel-Risotto mit Kohlsprossen
1h 15min
Zucchinibowl mit Tofu
40min
Kurkuma-Linsen-Curry mit Udonnudeln
35min
Kürbis-Möhren-Gratin
50min
Blumenkohl-Erbsen-Curry
45min
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30min
Masala Kaddu (Kürbis Curry)
40min
Kürbis-Korma
1h
Auberginen-Linsen-Curry
30min
Süßkartoffel-Kichererbsen-Eintopf
45min