Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
-
200
g di fette di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
veya 200 g di pangrattato a pezzi (2-3 cm) - 250 g di patate, pelate e a fette sottili
- 2 cucchiaini di sale
- 100 g di latte
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 500 g di carne trita mista (manzo e maiale)
- 3 uova
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1251 kJ / 299 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 12.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1h 15 phút
Polpettone in crosta
1h 10min
Salame di patate e tonno
6sa 30 dk
Polpettone in crumble fragrante
1h
Polpettone croccante
1h
Polpettone di vitello e verdure (per 2 persone)
1h
Polpette di manzo e salsiccia
40 Min
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45 phút
Polpettone ricotta e tonno
45 phút
Polpettone classico
1h 15 phút
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpettone di tonno
35min