Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Walnusshälften
- 600 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 400 g Knollensellerie, gewürfelt (1,5 cm)
-
1
TL Salz
veya 1 TL Selleriesalz - 350 g Milch
- 60 g Butter
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min
Erbsen-Minz-Stampf
30min
Pastinakenpüree mit Lachs
30min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1 godz. 5 min
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4 Std.
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1h
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35min
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30min