Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Caribbean Stew
-
800
g lamb shoulder meat, boneless (see variation), cut in pieces (3-4 cm)
veya 800 g boneless stewing lamb, cut in pieces (3-4 cm) - 50 g freshly squeezed orange juice (1 orange)
- 20 g freshly squeezed lemon juice (½ lemon)
- 60 g Worcestershire sauce
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 180 g celery stalks, cut in pieces
- 2 - 4 sprigs fresh coriander
- 2 - 3 pinches dried oregano
-
2
fresh bay leaves
veya 1 dried bay leaf - 1 - 1 ½ tsp cayenne pepper
- 25 g vegetable oil
-
20
g raw cane sugar
veya 20 g brown sugar - 50 g tomato purée
- 1 ½ tsp salt
- 450 g water
Steamed Rice
- 160 g basmati rice
- 400 g water
- 4 pinches salt
-
4
tsp vegetable oil
veya 4 tsp butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2438 kJ / 581 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quick Lamb Dhansak
45 Min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 Min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Asparagus with Romesco Sauce
30 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Spring Chicken Casserole
1hod. 30min