Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Caribbean Stew
-
800
g lamb shoulder meat, boneless (see variation), cut in pieces (3-4 cm)
veya 800 g boneless stewing lamb, cut in pieces (3-4 cm) - 50 g freshly squeezed orange juice (1 orange)
- 20 g freshly squeezed lemon juice (½ lemon)
- 60 g Worcestershire sauce
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 180 g celery stalks, cut in pieces
- 2 - 4 sprigs fresh coriander
- 2 - 3 pinches dried oregano
-
2
fresh bay leaves
veya 1 dried bay leaf - 1 - 1 ½ tsp cayenne pepper
- 25 g vegetable oil
-
20
g raw cane sugar
veya 20 g brown sugar - 50 g tomato purée
- 1 ½ tsp salt
- 450 g water
Steamed Rice
- 160 g basmati rice
- 400 g water
- 4 pinches salt
-
4
tsp vegetable oil
veya 4 tsp butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2438 kJ / 581 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef Stroganoff
1小时
Brodet (Fish stew)
1小时 15 分钟
Circassian Chicken
2 Std.
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Chicken and Spelt Salad
1小时 15 分钟
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Jungli Laal Maas
5h
Chicken Jalfrezi
1小时
Chicken Korma
40min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2h 20 min