Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g ghee (see Tips)
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 dried chillies (Kashmiri chillies or long red chillies)
- 2 tsp ginger paste (see Tips)
- 1 tsp garlic paste (see Tips)
- 16 fresh curry leaves
- ½ tsp cumin seeds
- 1 tsp black mustard seeds
- ¼ tsp ground turmeric
- 80 g cherry tomatoes
- 80 g frozen green peas
- 1 ¼ tsp salt
- 150 g semolina
- 450 g boiling water
- 15 - 20 roasted unsalted cashew nuts, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 839.8 kJ / 199.8 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 493.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rajma (kidney bean curry)
45 Min
Chhole (chickpea curry)
35 Min
Chilli paneer
30 Min
Rogani kumbh
45 Min
Lemon rasam
40 Min
Peanut chutney
10 Min
Achari paneer murgh
1h 5min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 Min
Carrot halwa
1h 5min
Sambhar
1 Std. 30 Min
Gobi masala
30 Min
Dosa with spiced potato filling
17 Std. 40 Min