Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 brown onions, cut into quarters
- 1040 g water
- 600 g potatoes, cut into pieces (2.5 cm - see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 60 g vegetable oil
- ½ tsp black mustard seeds
- 1 tsp urad dal (see Tips)
- 1 tsp chana dal (see Tips)
- 2 dried red chillies (Kashmiri chillies or long red chillies)
- ¼ tsp asafoetida (see Tips)
- ½ tsp Kashmiri chilli powder
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 10 fresh curry leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1084.5 kJ / 258 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 578.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Amritsari dal
26 Std.
Tarka dal
30 min
Fresh coconut chutney
10 min
Chhole (chickpea curry)
35 Min
Kheer
2 Std.
Bombay aloo
40 min
Baingan ka bharta
1h 20 min
Star anise and pistachio kulfi
24j 20 menit
Avial (vegetables in yoghurt)
30 min
Sambhar
1 Std. 30 Min
Parathas
1 Std. 30 Min
Sabji (vegetable) curry
30 min