Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp ajwain seeds (see Tips)
- 1 ½ tsp cumin seeds
- 5 sprigs fresh coriander, leaves, stalks and roots (see Tips)
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 160 g chickpea (besan) flour
- 1 garlic clove
- ¼ tsp ground turmeric
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp Kashmiri chilli powder
- ½ tsp baking powder (see Tips)
- 100 g water
- 3 brown onions (approx. 500 g), cut into quarters
- 1000 g oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 531.5 kJ / 126.5 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 5.2 g
- Yağ
- 10.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 96.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cucumber and mint raita
30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Paneer makhani
45 Min
Onion Bhaji
45 Min
Samosas
1 Std. 35 Min
Chilli paneer
30 min
Seekh kebabs
50 min
Coriander chilli chutney
5 Min
Pappadums with mint and coriander chutney
50 min
Everyday Indian curry paste
30 min
Tamarind chutney
5 Min
Rogani kumbh
45 Min