Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Primo impasto
- 200 g di farina 380 w (vedere varianti) + q.b. per infarinare
- 50 g di zucchero semolato
- 120 g di uova (di cui 60 grammi congelate, vedere consigli)
- 40 g di burro a pezzi (1-2 cm)
- 10 g di lievito di birra fresco
Secondo impasto
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
- 35 g di zucchero semolato
- 5 g di sale
- 135 g di farina 380 w (vedere varianti)
- 90 g di uova (di cui 45 grammi congelate, vedere consigli)
- 20 g di burro
Termine della preparazione
-
olio di oliva per friggere
veya strutto per friggere - zucchero a velo q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Castagnole
1h 20min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Ciambella classica
55 min
Ciambella al limone
2h
Pancakes al bacon e porri
1h
Calzone dolce di ricotta
1h 40min
Bocconotto
2h
Ciambelline glassate
50min
Crostata al limone
1 godz. 15 min
Biscotti mandorle e arancia
2 Std. 20 Min
Ciambella spezzina al limone
40min
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min