Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Caldo y relleno
- 380 g de jitomate, cortados en cuartos
- 55 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de orégano seco
- 50 g de queso panela
- 100 g de chile poblano asado, pelado, sin semillas y cortados en trozos
Masa
- 400 g de harina de maíz
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de polvo para hornear
- 30 g de aceite
- 480 g de agua
Corundas
-
10
hojas de milpa, (las hojas de la planta de maíz)
veya 10 hojas de maíz para tamal, tiernas - 2000 g de agua
- crema ácida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 1042 kJ / 248 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yakimeshi vegetariano
35min
Mole de olla vegano
45min
Empanadas potosinas
45min
Pozole Blanco
1h
Pozole Rojo
1h 30min
Pierna adobada navideña
1h 45min
Esquites de feria
25min
Chicharrón en salsa verde
25min
Tamales de frijol con queso
2h 10min
Gorditas de chicharrón
2h
Huevos al albañil
25min
Pozole Verde
1h 20min