Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 bolillos secos, en rebanadas (2 cm)
- 150 g de queso cotija
- 750 g de agua
- 400 g de piloncillo granulado
- 3 piezas de anís estrella
- 2 ramas de canela
- 1 cáscara de limón verde
- 100 g de pasas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1520 kJ / 362 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 75 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Agua de Guayaba con jamaica
15min
Atole de fresa
25 Min
Atole champurrado
20 min
Champurrado de galleta
20 min
Agua de horchata
15min
Agua de Horchata
10 min
Capirotada en bocados
25 Min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2 godz. 30 min
Champurrado
25 Min
Atole de canela
35 Min
Horchata de avena
10 min
Atole de guayaba
40 Min