Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 chiles anchos, sin tallo, sin semillas y desvenados (medianos)
- agua, la necesaria
- 100 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 2 pimientas gordas
- 2 cditas de tomillo seco
- 1 cdita de canela en polvo
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cdita de jengibre en polvo
- 1 clavo de olor
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 20 g de vinagre de manzana
- 1000 g de pierna de cerdo, en trozos (3 cm)
- 200 g de lechuga
- 50 g de cebolla morada, en rebanadas delgadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1066 kJ / 254 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 513 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filete de res en salsa de chile morita
40 Min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min
Adobo con carne
50min
Manchamanteles
1u.
Pierna de cerdo colorada
1u.
Entomatado de cerdo
1u.
Carne en chile negro (Black Diamond)
1h 20min
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1u.
Chilorio
1u.