Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 chiles anchos, sin tallo, sin semillas y desvenados (medianos)
- agua, la necesaria
- 100 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 2 pimientas gordas
- 2 cditas de tomillo seco
- 1 cdita de canela en polvo
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cdita de jengibre en polvo
- 1 clavo de olor
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 20 g de vinagre de manzana
- 1000 g de pierna de cerdo, en trozos (3 cm)
- 200 g de lechuga
- 50 g de cebolla morada, en rebanadas delgadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1066 kJ / 254 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 513 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 min
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min
Bisteces en salsa verde TM6
45 min
Tinga de pollo TM6
30 min
Pollo encacahuatado
45 min
Chilorio
1 Std.
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1 Std.
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 godz. 30 min
Adobo con carne
50 Min
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Pierna de cerdo a las hierbas
40 min