Uyumlu sürümler
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de brie de Nangis, coupé en gros morceaux
- 150 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 90 g de croûtons
- 10 g de truffe, détaillée en brunoise fine
- ¼ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 1 pincée de poivre, fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1458 kJ / 352 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabayon classique
15 min
Sabayon au vouvray
15 min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2sa
Velouté de langoustines à la vanille
55min
Huîtres en papillote d'épinards, beurre crémeux aux algues
35 min
Risotto safrané à la pêche
40 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3sa
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 godz. 50 min
Sabayon au cidre
15 min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 min
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3 godz. 30 min
Cheesecake tomate-chèvre
4 Std. 30 Min