Cihazlar ve Aksesuarlar
Pork tenderloin with mustard sauce
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
6 portions
Malzemeler
-
spring onions cut into pieces180 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
cornstarch10 g
-
white wine50 g
-
100 g water, plus 1/4 tsp meat stock pasteliquid beef stock100 g
-
wholegrain mustard1 tbsp
-
pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)700 - 800 g
-
fine salt to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper to taste2 pinches
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
26.9 g
Kalori
1133 kJ /
271 kcal
Yağ
16.65 g
Lif
0.65 g
Karbonhidrat
3.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Deliciously Light
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1sa
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 dk
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1sa
Pineapple Pork Chops
2sa 40 dk
Beef Stroganoff
1sa
Shrimp and Crab Stack
25 dk
Chicken with egg and almond sauce
45 dk
Pork tenderloin with mustard sauce
35 dk
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 dk
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2sa 55 dk
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 dk
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 dk