Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g spring onions, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 10 g cornflour (starch)
- 50 g white wine
-
100
g liquid beef stock
veya 100 g water plus 1/4 tsp meat stock paste - 1 tbsp wholegrain mustard
- 700 - 800 g pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)
- 2 pinches fine salt, to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1133 kJ / 271 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Karbonhidrat
- 3.4 g
- Yağ
- 16.65 g
- Lif
- 0.65 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 min
Sweet and Sour Pork
35 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Pork tenderloin parcels
1óra
Greek Style Pork Stew
1óra
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1h 35min
Pineapple Pork Chops
2h 40 min