Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 2 oz Dijon mustard
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz soy sauce
- 1 oz dark brown sugar
- 1 tsp mixed dried herbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma
Carrot Top Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
-
1
bunch whole baby rainbow carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)
veya 1 package baby carrots, plus 1.5 oz greens (see Tip) - 1 oz pine nuts
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz fresh basil leaves
- 5 ½ oz extra virgin olive oil
Steaming in the Varoma
- 24 oz water
- 20 oz baby gold potatoes, quartered
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2761 kJ / 660 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 46 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 743 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sticky Sesame Chicken
40 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1h
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Sesame Orange Chicken
1h 30min