Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de puerro en trozos
- 50 g de apio en trozos
- 50 g de mantequilla en trozos
- 500 g de aceite para freír
- 1 pellizco de sal
- 5 - 6 pellizcos de pimienta molida
- 150 g de vino blanco
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 700 - 800 g de patatas en bastones
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2268 kJ / 543 kcal
- Protein
- 16.82 g
- Karbonhidrat
- 32.64 g
- Yağ
- 38.31 g
- Lif
- 4.14 g
Alternatif tarifler
Pulpo a la parrilla con puré y mayonesa de wasabi
1 Std.
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45 Min
Bogavante en salsa Newburg
1h 15 min
Crema de guisantes con navajas al vapor
50 min
Besugo a la espalda
25 Min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20 Min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45 Min
Mejillones al curry
30 min
Mejillones al vino
30 min
Mejillones al limón
30 min
Nécoras y cigalas al vapor
35 Min
Mariscada
3 Std. 30 Min