Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Gelierzucker 1:1
- 100 g schwarzer Johannisbeerlikör
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 500 g Feigen, in Stücken (2 cm)
- ½ rote Chilischote, frisch, in feinen Ringen
- 50 g Schwarze Johannisbeer-Konfitüre
- 80 g Balsamico, dunkel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 994 kJ / 237 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Birnen-Chutney
50 min
Feigen-Kirsch-Chutney
45 min
Mango-Chutney
1 godz.
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Kirsch-Gewürz-Chutney
30min
Feigen-Chutney
40min
Estragon-Senf
15 min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24sa
Trauben-Chutney
25min
Quitten-Meerrettich
30min
Rotweinbirnen
3 Std. 20 Min
Paprika-Tomaten-Chutney
1 godz.