Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Gelierzucker 1:1
- 100 g schwarzer Johannisbeerlikör
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 500 g Feigen, in Stücken (2 cm)
- ½ rote Chilischote, frisch, in feinen Ringen
- 50 g Schwarze Johannisbeer-Konfitüre
- 80 g Balsamico, dunkel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 994 kJ / 237 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbis-Apfel-Chutney
50 min
Orangenkonfitüre
45 min
Orangen-Whisky-Marmelade
1 Std. 15 Min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 min
Gin-Tonic-Lachs
24h
Cranberry-Chutney mit Roter Bete
1 Std. 15 Min
Trauben-Chutney
25 Min
Gelbes Ketchup
45 min
Feigen-Kirsch-Chutney
45 min
Feigen-Chutney
40 min
Mandarinen-Gelee
30 min
Birnen-Feigen-Konfitüre
25 Min