Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Gelierzucker 1:1
- 100 g schwarzer Johannisbeerlikör
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 500 g Feigen, in Stücken (2 cm)
- ½ rote Chilischote, frisch, in feinen Ringen
- 50 g Schwarze Johannisbeer-Konfitüre
- 80 g Balsamico, dunkel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 994 kJ / 237 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbis-Apfel-Chutney
50min
Sherry-Zimt-Pflaumen
1 godz. 20 min
Bellini-Konfitüre
40min
Kirsch-Gewürz-Chutney
30min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30min
Zwetschgen-Chutney
50min
Feigen-Chutney
40min
Quittenchutney
55 Min
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1sa 15 dk
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 Min
Birnen-Chutney
50min
Scharfe Pflaumensauce
50min