Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le parfait aux raisins et aux noix (la veille)
- 125 g de cerneaux de noix
- 400 g de raisins noirs, et quelques grains pour la finition
- ½ c. à café d'agar-agar
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 150 g de jus de raisin
- 125 g de sucre en poudre
- 6 œufs
La sauce au raisin (le jour même)
- 150 g de jus de raisin
- 150 g de caramel au beurre salé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1769.6 kJ / 4.2 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 7.9 g
- Yağ
- 38.6 g
- Lif
- 178.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâte brisée sucrée
1h 50min
Tarte meringuée au citron
1 godz. 10 min
Crème pâtissière
15min
Génoise
1h 50min
Délice d'été pêche-abricot
4h
Vacherin griotte-amande
12 Std.
Eclairs à l'orange
4j 25 menit
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2 godz. 15 min
Bouchée croquante à l'abricot
24 Std. 55 Min
Pâte à chou
2 godz.
Coulis de fruits
10 Min
Crème brûlée
2 godz. 40 min