Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de pencas de acelga cortadas en trozos de 2 cm
- 1 cucharadita de sal
- 20 g de zumo de limón
- 60 g de aceite de oliva
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharadita de hojas de salvia secas
- 300 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 701 kJ / 167 kcal
- Protein
- 3.17 g
- Karbonhidrat
- 4.23 g
- Yağ
- 15.29 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Espinacas con patatas
30 Min
Coles de Bruselas a la mostaza
20 min
Acelgas con patatas
45 Min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1 godz. 15 min
Acelgas en adobillo
40 min
Acelgas con bechamel
50 Min
Judías verdes con chalotas y champiñones
45 Min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30 Min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40 min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45 Min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 Min