Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux et à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau
- 40 g d'huile d'olive
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 2 pincées de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g d'olives noires dénoyautées
- 1 œuf, battu avec un peu de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2457 kJ / 587 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Karbonhidrat
- 41.7 g
- Yağ
- 40.5 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Anchoïade
15 Min
Tapenade
10 Min
Tapenade de tomates
5 Min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Ficelles apéro (Plaisir)
1 godz. 15 min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3 godz. 40 min
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35 min
Focaccia aux olives
3h
Fougasse (Découverte)
1 Std.
Fougasse au romarin
3 godz. 25 min
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Focaccia à l'oignon
3 Std. 15 Min