Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
- 250 g di ciliegie, denocciolate (300 g circa peso lordo)
-
250
g di prugne, a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo)
veya 250 g di susine, a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo) - 400 g di zucchero
- 100 g di vino rosso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 259 kJ / 62 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Karbonhidrat
- 16.4 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confettura estiva
55 dk
Composta di pere, limoni e pistilli di zafferano
1 godz. 30 min
Confettura di albicocche
1 godz. 30 min
Composta di prugne
45min
Confettura di fichi
1h
Confettura di albicocche e zenzero
40min
Confettura di kiwi
50 min
Confettura di pesche
1sa 20 dk
Confettura di prugne
45min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 godz. 10 min
Marmellata di arance (TM5)
1 godz. 10 min
Confettura di mele cotogne
1 godz. 10 min