Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
- 250 g di ciliegie, denocciolate (300 g circa peso lordo)
-
250
g di prugne, a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo)
veya 250 g di susine, a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo) - 400 g di zucchero
- 100 g di vino rosso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 259 kJ / 62 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Karbonhidrat
- 16.4 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confettura di albicocche alla cannella
45min
Confettura di ciliegie
1 Std. 30 Min
Marmellata di arance (TM5)
1 Std. 10 Min
Confettura di fichi
1h
Confettura di pesche
1h 20 min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 Std. 10 Min
Composta di fichi
1h
Confettura di albicocche
1 Std. 30 Min
Confettura di cachi
55min
Confettura di albicocche e zenzero
40 min
Confettura di prugne
45min
Confettura di mele cotogne
1 Std. 10 Min