Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 250 g di latte
- 500 g di farina tipo 0
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- semi di papavero q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 10309.4 kJ / 2464 kcal
- Protein
- 57.1 g
- Karbonhidrat
- 375.6 g
- Yağ
- 80.5 g
- Doymuş Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Treccia di pane alle olive
5 Std. 30 Min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pane contadino ai cereali
7 godz.
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pane bianco
3 godz.
Pane alla birra (TM6)
4h
Pane al rosmarino e salvia
18 godz.
Pane alla birra
4h 55 min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2 Std. 30 Min
Polka (pane francese)
5u.
Mezzaluna di pane al farro
3 godz.