Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di peperoni rossi, puliti e a tocchetti (2 cm)
- 70 g di mandorle pelate
- 30 g di anacardi
- 1 ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta secca tipo farfalle integrali
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2356 kJ / 563 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caserecce risottate ai tre peperoni
55 Min
Tubettoni piselli e funghi
40 Min
Farfalle ai peperoni e tonno
50 Min
Pasta al pomodoro e peperoni
30 Min
Calamarata con crema di peperoni
30 Min
Penne peperoni e noci
35 Min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 Min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 Min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 Min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 Min
Penne melanzane e menta
50 Min
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1 Std. 30 Min