Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale grosso
- 80 g di pasta secca corta tipo pennette rigate
- 20 g di burro a pezzi piccoli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min
Cottura della pasta
20min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Pasta tonno e olive
35 min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Casarecce risottate al limone
30 min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30 min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min