Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 100 g di farina integrale di grano tenero
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 70 g di acqua
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
Ripieno
- 100 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di tofu naturale a pezzi
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 200 g di zucchine a rondelle (3 mm circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erbazzone (vegan)
2 godz. 20 min
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8h
Svizzere vegan
1u.
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 godz.
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1u. 15min
Crostata salata con crema di cannellini (vegan)
1h 30min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1h 30min
Tofu in crosta di sesamo
20min
Torta salata di bietole
1u.
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1h 30min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1 godz. 10 min
Pasta brisée (vegan)
45 min