Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 100 g di farina integrale di grano tenero
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 70 g di acqua
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
Ripieno
- 100 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di tofu naturale a pezzi
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 200 g di zucchine a rondelle (3 mm circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Verdure gratinate con panure di anacardi (vegan)
1 Std.
Pasta brisée (vegan)
45 Min
Erbazzone (vegan)
2u. 20min
Ragù di tempeh
30 Min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1 Std.
Colomba Vegan
3 Std.
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55 Min
Torta salata con verdure di stagione
1h 25min
Schiacciata integrale ai pomodori
45 Min
Pasta al forno vegan
1 Std.
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1 Std. 30 Min