Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 500 g Lammfleisch, in Würfeln (1 cm)
- 1 rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- 1 grüne Paprika, in mundgerechten Stücken
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 100 g Weißwein
- ½ TL Paprika edelsüß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- ½ - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1488 kJ / 355 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50 min
Boeuf Bourguignon
1 godz. 30 min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25min
Rinderschmortopf
1h 20min
Seafood-Eintopf
50 min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Zitronen-Hähnchen
50 min
Rindergulasch mit Starkbier
1 godz. 15 min
Colombo-Lammcurry mit Auberginen
2 godz. 15 min
Kichererbsensuppe mit Lamm
45 min
Lammragout
1 godz.
Lammtopf Pichelstein
50 min