Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 100 g di carote, pelate e a rondelle (circa 0,5 cm)
- 100 g di ravanelli in quarti
- 300 g di asparagi, pezzi da 2-3 cm (peso lordo 800 g)
- 100 g di pomodori ciliegino in quarti
- 200 g di Feta a cubetti
- 100 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 2 pizzichi di origano secco
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 limone, solo il succo (preferibilmente bio)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1309 kJ / 313 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30 Min
Insalata di zucchine e asparagi
35 Min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 Min
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1 Std. 15 Min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1 Std.
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Verdure miste al cartoccio
35 Min
Fagiolini e taccole al vapore
40 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 Min