Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 100 g di carote, pelate e a rondelle (circa 0,5 cm)
- 100 g di ravanelli in quarti
- 300 g di asparagi, pezzi da 2-3 cm (peso lordo 800 g)
- 100 g di pomodori ciliegino in quarti
- 200 g di Feta a cubetti
- 100 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 2 pizzichi di origano secco
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 limone, solo il succo (preferibilmente bio)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1309 kJ / 313 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patate e fagiolini al pesto
35 Min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 Min
Spinaci al burro
30min
Fagiolini in gremolada
30min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1sa
Insalata di fagiolini
40 dk
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40 dk
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30min
Insalata di zucchine e asparagi
35 Min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1sa
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 dk