Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di pane toscano a pezzi 2-3 cm (vedere varianti)
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate
- ½ spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 25 g di mandorle pelate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di acqua
- 20 g di aceto bianco
- 300 g di pomodoro cuore di bue
- 50 g di cipolla rossa di Tropea a fette (5 mm circa)
- sale (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1414 kJ / 338 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Insalata Feta, ciliegie e gremolada alle mandorle
10 min
Panzanella di pane multicereali
5h 20min
Pici all'aglione
1 godz. 25 min
Salsa ai capperi
10 min
Crema di panzanella
40min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Hummus di fagioli e yogurt
15 min
Tzatziki
20min
Pappa al pomodoro
35min