Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di pane toscano a pezzi 2-3 cm (vedere varianti)
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate
- ½ spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 25 g di mandorle pelate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di acqua
- 20 g di aceto bianco
- 300 g di pomodoro cuore di bue
- 50 g di cipolla rossa di Tropea a fette (5 mm circa)
- sale (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1414 kJ / 338 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Insalata di legumi, tonno e avocado
20min
Ribollita
2 godz. 30 min
Pappa al pomodoro
35min
Insalata di fagioli e cipolla di Tropea
45min
Crema di panzanella
40min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45min
Panzanella di pane multicereali
5 Std. 20 Min
Insalata di lenticchie e menta
3h 55min
Salsa ai capperi
10 Min
Lasagna di pane carasau
25 Min
Tartine tonno e ceci
30min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min