Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 gherigli di noci
- ½ spicchio di aglio, senz'anima
- 20 g di filetti di acciuga sott'olio
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 600 g di cavolfiori a fette 1,5 cm (possibilmente di vari colori)
- 1 tartufo nero fresco (scorzone)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolfiori gratinati
50 min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Insalata di cavolfiori e patate
30min
Crauti e würstel
35min
Crauti
96h
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1sa 5 dk
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Fagiolini in gremolada
30min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Cavolfiore gratinato al formaggio
35min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min