Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 gherigli di noci
- ½ spicchio di aglio, senz'anima
- 20 g di filetti di acciuga sott'olio
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 600 g di cavolfiori a fette 1,5 cm (possibilmente di vari colori)
- 1 tartufo nero fresco (scorzone)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolfiori gratinati
50 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 dk
Broccoli stufati
40min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Cavolfiore gratinato al formaggio
35 dk
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda
1h 15 min
Insalata di cavolfiori e patate
30 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40min
Catalogna con olive e capperi
50 min