Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 100 g di pomodori pelati sgocciolati e in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
- 1 cucchiaino di foglie di alloro secche tritate
- 280 g di ceci secchi, ammollati in acqua per il tempo indicato sulla confezione
- 1000 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1556 kJ / 372 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 35.8 g
- Yağ
- 19.7 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Lenticchie in umido
1 Std. 30 Min
Crema di fave al finocchietto
50 Min
Zuppa di ceci e rosmarino
1 Std.
Cottura dei ceci
11h
Piselli in umido
1 Std. 10 Min
Minestra di fave con cicoria
50 Min
Fagioli rossi in umido
1 Std. 20 Min
Zuppa di patate e carciofi
1 Std.
Zuppa di bietole
35min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 Min
Fave in umido
1 Std.