Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di acqua
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seppie in zimino
40 Min
Pappa al pomodoro
35 Min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 Min
Pan co' Santi
7 godz.
Schiacciata fiorentina
50 min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 Std. 30 Min
Fagottini di crêpes al baccalà e ceci
1h 45 min
Mousse di baccalà e avocado
30 min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Polpo al vino rosso
1 Std.
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45 min
Crostini con fegatini di pollo
40 Min