Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di zucchero
- 5 g di radice fresca di zenzero
- 300 g di pere
- 1 foglio di gelatina (5 g), precedentemente ammollato in acqua fredda e strizzato
- 120 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- cioccolato fondente a scaglie, q.b. per decorare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 15.6 g
- Yağ
- 12.3 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema di carote all'arancia
30min
Mousse al cioccolato
3 Std. 30 Min
Mousse ai mirtilli
3h
Budino di semolino
3 Std. 5 Min
Mousse all'albicocca
3 Std. 30 Min
Panna cotta danese
8u. 30min
Uva e stilton ai pistacchi
15 Min
Mousse ai frutti rossi
4 Std.
Crema catalana al cioccolato
50min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Sorbetto di pere
15 Min
Budino al cocco
3 Std. 15 Min