Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Jelly
- unsalted butter, for greasing
- 4 gold strength gelatine leaves
- 220 g water, plus extra chilled water for soaking gelatine
- 300 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
- 1 pinch salt
- 1 tsp rose water
- 4 drops natural red food colouring (optional)
Cake
- 130 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 1 whole nutmeg
- 80 g pistachios
- 100 g dark chocolate
- 400 g raw almonds
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 180 g brown sugar
- 1 pinch salt
- 2 eggs
- 250 g natural yoghurt, plus extra to serve
- 20 g icing sugar
- 20 g cornflour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2854.9 kJ / 679.7 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 60.5 g
- Yağ
- 43.9 g
- Doymuş Yağ
- 13.3 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 61.5 mg
Alternatif tarifler
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Christmas cake
196 godz. 35 min
Brandy cream
15min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1h 30min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 godz. 55 min
Tiraccino
1h 5min
Gingerbread pavlova stack
5h 30min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Mini French apple cakes
1 godz. 35 min
Orange and almond cake
2h 20min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min