Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di mandorle pelate
- 150 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati (peso netto)
- 20 g di basilico fresco lavato, i gambi e le foglie
- 10 g di capperi sott'aceto
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di paprika piccante (isteğe bağlı)
- 1 spicchio di aglio senz'anima (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 350 g
- Kalori
- 6907.4 kJ / 1650.9 kcal
- Protein
- 46.4 g
- Karbonhidrat
- 91.9 g
- Yağ
- 132.4 g
- Doymuş Yağ
- 25.4 g
- Lif
- 22.1 g
- Sodyum
- 1301.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto rosso
15 dk
Pesto di rucola
10 Min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 Min
Pesto alla siciliana
15 dk
Pesto di ricotta e noci
10 Min
Pesto di nocciole
10 Min
Pesto di robiola al sapore di mare
10 Min
Pesto di mandorle
10 Min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 Min
Pesto alla trapanese
20min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 Min
Pesto di pistacchi
10 Min