Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 280 g di pasta sfoglia pronta rettangolare
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco (isteğe bağlı)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di seppioline tagliate ad anelli
- 2 pizzichi di sale
- 1 scalogno a metà
- 230 g di fagioli cannellini in scatola sciacquati e sgocciolati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1430.2 kJ / 341.8 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 23.8 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di ceci e gamberi
40 min
Crema di ceci con vongole
40 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Turbanti di spigola e arancio
1 godz.
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 godz. 50 min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35 min
Rotolo di nasello ai gamberi
1 godz.
Ravioloni neri ripieni di branzino
1 godz. 45 min
Vellutata di fagioli e cozze
1 godz. 5 min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min