Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 scalogno a metà
- 1 peperoncino secco
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di pomodorini
- 30 g di vino bianco
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca corta tipo fusilli
- 100 g di burrata a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti al tonno
40min
Penne all'arrabbiata
20p
Tagliatelle mediterranee
35min
Rigatoni affumicati
25 min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Pasta feta e pomodorini
30min