Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 16 capesante, noci (parte bianca) e coralli (parte arancione), pulite e lavate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 arance
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 937 kJ / 224 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 16.3 g
- Yağ
- 10.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Capesante gratinate
30 min
Faraona delle feste con arance e castagne
2 Std. 30 Min
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min
Scampetti con maionese alla senape
30 min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 Std. 25 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h