Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 16 capesante, noci (parte bianca) e coralli (parte arancione), pulite e lavate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 arance
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 937 kJ / 224 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 16.3 g
- Yağ
- 10.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Anelli di totano su crema di piselli
40 dk
Crema di patate con polpo
1 Std.
Sformatini di asparagi
45 Min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Capesante ai funghi porcini
1sa 20 dk
Gamberoni con avocado e yogurt
35 Min
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50 dk
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25 dk
Catalana di pesce e verdure
1 Std. 30 Min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40 dk
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 dk