Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 16 capesante, noci (parte bianca) e coralli (parte arancione), pulite e lavate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 arance
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 937 kJ / 224 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 16.3 g
- Yağ
- 10.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Capesante ai funghi porcini
1hod. 20min
Ceviche di salmone
48hod. 15min
Calamaretti ai pistacchi
30 λεπτ.
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1hod.
Capesante in crosta di pistacchi
30 λεπτ.
Uova in cocotte al tartufo
20 λεπτ.
Gamberoni con avocado e yogurt
35 λεπτ.
Riso Venere con capesante
45min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1hod.
Mazzancolle su salsa yogurt e pomodorini confit
2 Std. 10 Min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1hod.