Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 2 c. chá de sal
- 350 g massa fresca de salsa tipo chapéus de bruxa (ver dica)
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
-
50
g chalota
veya 80 g cebola - 250 g curgete cortada em cubos
- 150 g milho cozido escorrido
- 50 g natas
- 100 g queijo-creme
- 50 g queijo feta esfarelado
- 10 g cebolinho picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 524 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Alho-francês à Brás
45 min
Assado festivo de tofu e legumes da Anabela Jacinto
1h 30 min
Penne com legumes no forno
1 Std. 5 Min
Tortilha de batata a vapor -TM6
Değerlendirme yok
Salada de quinoa com feijão-preto
20min
Penne com brócolos e tomate seco sem glúten
50min
Rostis de legumes no forno - TM6
Değerlendirme yok
Curcuma (Modo descascar)
5 Min
Minicroissants de requeijão recheados com queijo e espinafres
1u.
Batata-doce recheada com legumes e ovos escalfados
1u. 45min
Gougères
1u.
Esparguete integral com molho de abacate e 'parmesão' vegan
25min