Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa fresca de ovo
- 300 g farinha tipo 65
- 3 ovos
Pappardelle
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 20 g manjericão fresco, só as folhas
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 2 c. chá de sal
- 50 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 6 dentes de alho
- 100 g tomate-cereja vermelho cortado em quartos
- 100 g tomate-cereja amarelo cortado em quartos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 424 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Raviolis de nozes com molho de limão e coentros
1h
Bobó de camarão
45min
Risoto
30min
Mostarda de cerveja e mel
12h
Risoto doce de vinho do Porto branco com praliné
1h 15min
Risoto de alcachofra
30min
Pesto de couve e avelã
5min
Filé mignon suíno com molho mostarda
30min
Strogonoff de palmito e cogumelos com puré de pastinaca e alho-francês
1h 15min
Húmus de curgete
15 Min
Tortellini de ervilhas com molho de gorgonzola
5h
Salada com maionese de manjericão e lima
35min