Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Peixe
- 2850 g água
- 1 alho-francês cortado ao meio no sentido do comprimento
- 2000 g sal grosso
- 40 g pimenta rosa em grão
- 10 g piripíri seco
- 2 laranjas, só a raspa
- 15 g tomilho, só as folhas
- 1 pargo por escamar (1000 g aprox.)
Cuscuz
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 1 laranja, só a raspa
- 1 pitada de pimenta rosa
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 300 g cuscuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 481 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Robalo a vapor com molho de lima
35min
Dourada ao vapor com salada de batata
35min
Pescada com legumes ao vapor
50min
Risoto de corvina e amêijoa
50min
Rolos de vegetais e gambas
1h
Caril de amêijoas
30min
Solha com maçã e pimenta rosa
30min
Arroz de polvo com amêijoas
3 Std. 20 Min
Bife tártaro com emulsão de mostarda
50min
Salmão ao vapor com salada de bulgur e molho de iogurte
45min
Cabrito no forno com migas de espargos
10h 5min
Peixe ao sal
1h