Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ scalogno
- 30 g di pomodori secchi
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 160 g di pasta integrale tipo penne (cottura 10 minuti)
- 120 g di lenticchie in scatola, sgocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1966 kJ / 470 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta integrale con crema di ceci e gamberetti
35min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 Min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 min
Pasta risottata con zucca e piselli
40 min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40 min
Penne risottate con verdure
35min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Pasta e ceci con pomodorini
40 min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min