Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sojasaucen-Dip
- 100 g Sojasauce
- 30 g Dashi-Brühe
- 30 g Reiswein (Mirin)
Gemüse in Tempurateig
- Sonnenblumenöl zum Frittieren
- 150 g Wasser, sehr kalt
- 50 g Eiswürfel
- 1 Eigelb
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 100 g Weizenmehl
- 50 g Reismehl
- ½ Teelöffel Backpulver
- 6 Scheiben Zucchini (5 mm)
- 6 Scheiben Aubergine (5 mm)
- 1 grüne Paprika, in 6 breiten Streifen
- 1 rote Paprika, in 6 breiten Streifen
-
6
Zuckerschoten
veya 6 Spargelstangen, grün - 6 Babymöhren, TK, aufgetaut oder frisch
- 1 Gemüsezwiebel, in Ringen (5 mm)
-
200
g Japanischer Rettich (Daikon), gerieben
veya 1 Stückchen Ingwer, frisch, gerieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 840 kJ / 201 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nudelteig
1h
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1h 5min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30min
Dynamite-Sauce mit Koriander
10 min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 godz. 30 min
Dim Sum 'Shumai'
2 godz.
Fischsuppe
1h 40 min
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1h 45 min
Teig für Wan Tans
1h 15 min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2h 50min