Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tempurateig
- 60 g Mehl
- 60 g Speisestärke
- 1 Eigelb
- 140 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 1 TL Backpulver
Mango-Salat
- 2 Mangos, reif, in mundgerechten Stücken
- 2 Salatherzen, in Streifen
- 150 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 100 g Crème fraîche
- 50 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 50 g Zucker
- 2 Prisen Salz
Garnelen mit Chili-Mayonnaise
- 1000 g Frittieröl
- 12 Garnelen, roh, groß, geschält, (à ca. 30 g ohne Kopf und Schale), entdarmt
- Salz
- 200 g Mayonnaise, bevorzugt asisatische Mayonnaise aus dem Asia-Shop
- 75 g Chilisauce
- 75 g Sesamöl, geröstet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4882 kJ / 1166 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 94 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frische Artischocken
55 min
Chicken-Ceasar-Salad
2 Std.
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Graved Lachs
48h
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 godz.
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Chivito (Entrecôte-Sandwich)
45min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 Std. 20 Min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min