Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di latte
- 50 g di zucchero + q.b.
- 5 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro morbido, a pezzetti
- 500 g di farina ad alto contenuto di glutine (vedere consigli)
- 2 uova medie
- 240 g di patate a pasta farinosa lessate e schiacciate (vedere consigli)
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- olio di arachidi per friggere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 756 kJ / 180.7 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 33.2 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 15 mg
Alternatif tarifler
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Pastiera
15u.
Frittatine di pasta
3u. 30min
Struffoli
1h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Fiocchi di neve
5u.
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Torta Babà napoletana
8 Std.
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min