Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
150
g di lievito madre
veya 10 g di lievito di birra fresco - 270 g di acqua
- 500 g di semola di grano duro
- 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1184 kJ / 283 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Preimpasto per pane
24u. 30min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Pagnotte turche
2sa 20 dk
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Baguette
4 Std.
Piadina romagnola
15min
Crackers di soia
3hod.
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Formaggella alle erbe
4 Std. 20 Min
Lievito madre
72h 15min
Baguette tradizionale
15h 35min
Mantovanine
2h 45min