Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
150
g di lievito madre
veya 10 g di lievito di birra fresco - 270 g di acqua
- 500 g di semola di grano duro
- 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1184 kJ / 283 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Piadina con esubero di lievito madre
1 Std. 50 Min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2 Std. 15 Min
Rosette
5h 20min
Cornetti semintegrali ripieni
1h 15 min
Coppia ferrarese
1 Std.
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Panada sarda
2 godz. 55 min
Grissini con esubero di lievito madre
5sa 5 dk
Pancarrè
5u.
Pane pugliese
29sa 20 dk
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min