Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di sedano a pezzi (3 cm)
- 50 g di carote a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolle a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 carciofi a fettine
- 800 g di carne di vitello in un solo pezzo (sottofesa)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 350 g di latte
-
250
g di brodo di carne
veya 250 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1335 kJ / 319 kcal
- Protein
- 45.6 g
- Karbonhidrat
- 7.2 g
- Yağ
- 12.1 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tasca di vitello ripiena
1h 20 min
Vitello tonnato
24 Std. 45 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1 Std. 10 Min
Arrosto di vitello arrotolato
2 Std.
Stracotto di manzo in umido
1 Std. 30 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Roastbeef
55min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11 Std.
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min