Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de almejas frescas (puestas en remojo en agua con sal durante 2 horas)
- 1 manojo de espárragos verdes sin la parte leñosa
- 500 g de agua
- 40 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 320 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco seco
- 600 g de caldo de verduras caliente
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1417 kJ / 339 kcal
- Protein
- 17.72 g
- Karbonhidrat
- 62.16 g
- Yağ
- 2.17 g
- Lif
- 2.11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentejas con setas y morcilla
3h
Salsa de tomate
40 Min
Tagliatelle con boletus
1sa
Risotto de kale y espárragos
30 Min
Risotto con alcachofas y huevas ahumadas
25 dk
Pappardelle con rúcula y requesón
1sa
Risotto con setas a la cerveza
40 Min
Risotto integral de espárragos y puerros
1sa
Fusilli con alcachofas y guisantes
25 dk
Risotto con gambas, salchichas y manzana
30 Min
Risotto con manzana y boletus
30 Min
Risotto con boletus
30 Min