Risotto con espárragos y chirlas

Risotto con espárragos y chirlas

3.3 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 raciones

Malzemeler

  • 1000 g de almejas frescas (puestas en remojo en agua con sal durante 2 horas)
  • 1 manojo de espárragos verdes sin la parte leñosa
  • 500 g de agua
  • 40 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 320 g de arroz de grano redondo
  • 100 g de vino blanco seco
  • 600 g de caldo de verduras caliente
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 cucharada perejil fresco picado

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Protein 17.72 g
Kalori 1417 kJ / 339 kcal
Yağ 2.17 g
Lif 2.11 g
Karbonhidrat 62.16 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...