Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Strudelteig
- 250 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 120 g Wasser, lauwarm
- 20 g Öl
Füllung und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter, weich, in Stücken
- 120 g Milch
- 400 g gekochte Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 30 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 Eigelb
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 1 EL krause Petersilie, gehackt
- ½ TL Majoran
- Öl zum Bestreichen
- 30 g Bärlauchblätter, frisch, in feinen Streifen
- 150 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2373 kJ / 567 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 989 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bärlauchcremesuppe
30min
Bärlauch-Schupfnudeln
1sa 20 dk
Kirschenstrudel
1 godz. 45 min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1 godz. 10 min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40min
Gefüllte Zucchini-Erdäpfelpuffer mit "RUPP S´beschte Sortiment"
35min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1h
Steinpilzragout mit Semmelnocken
1h
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h
Gebackene Erdäpfelnudeln
1sa 20 dk