Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Strudelteig
- 250 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 120 g Wasser, lauwarm
- 20 g Öl
Füllung und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter, weich, in Stücken
- 120 g Milch
- 400 g gekochte Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 30 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 Eigelb
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 1 EL krause Petersilie, gehackt
- ½ TL Majoran
- Öl zum Bestreichen
- 30 g Bärlauchblätter, frisch, in feinen Streifen
- 150 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2373 kJ / 567 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 989 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1 Std. 30 Min
Gemüselaibchen mit Schnittlauchsauce
1 Std.
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 dk
Bärlauchcremesuppe
30 Min
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45min
Bärlauch-Hörnchen
55 Min
Lungauer Topfentascherl
2 Std. 30 Min
Gefüllte Champignons
1sa 20 dk
Bärlauch-Schupfnudeln
1sa 20 dk
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1 Std.
Gebackene Hollerstrauben
30 Min
Zwetschgenknödel
1 Std. 10 Min