Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 - 150 g extra virgin olive oil
- 15 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 6 anchovy fillets, tinned, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp red wine vinegar
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 25 g
- Kalori
- 595.3 kJ / 142.3 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Karbonhidrat
- 0.4 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asian Vinaigrette
5 Min
Miso Marinade
10 Min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15 dk
Peppercorn Sauce
30min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Bordelaise Sauce
55min
Beurre Blanc
20min
Creamy French Dressing
5 Min
Chimichurri
5 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min