Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à crumble
- 100 g de farine de blé
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 35 g de parmesan râpé
La garniture
- 20 g de beurre doux, et un peu pour le plat à gratin
- 800 de poireaux, coupés en rondelles (1 cm env.)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 chorizo, doux, détaillé en dés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2472 kJ / 594 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 27.3 g
- Yağ
- 45.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crumble de potiron et jambon
1hod. 10min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1hod. 10min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1hod.
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50 Min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1 Std. 15 Min
Crumble de tomates
50 Min
Crumble tomate-chèvre
35 min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45 Min
Mini-gaufres carotte-chorizo
1hod.
Lasagne chèvre-courgette
1hod.
Crumble aux légumes du soleil
1 Std. 15 Min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 menit